söndag 29 november 2009

det är advent

efter en minst sagt aktiv helg har advent landat i vårt hus. nu ska vi snart dricka glögg hos grannen. och sen kommer mormor och moster och äter gröt med oss. och bästa farmor har skickat pepparkakor och saffran ändå från dalarna.

snart är det jul.

måndag 23 november 2009

lite måndagskul

vill du ha lite roligt måste du titta in till alla goda ting. hennes barn är bara för underbara. jag sitter och fnissar mig igenom i princip varenda inlägg. underbart. om livet när det är som bäst fast att det ibland är pest.

söndag 22 november 2009

produktutveckling

jag gör memon. personliga memon. och nu har jag utvecklat det lite. jag har gett det en tygklädd baksida.

just det här memot ska till vänner i usa. som tack för väldigt trevligt sällskap under vår semester.
allt jag behöver är 20 bilder. sedan löser jag resten. och skickar det på posten. om du är sugen på memo och vill vara med i en liten testgrupp får du gärna höra av dig.

product development. on its way to the us.

onsdag 18 november 2009

bra namn

jag är sjuk. har varit krasslig i över en vecka nu. men bara från jobbet i två dagar. så tråkigt.

men fick en fin potatissticka av föräldrarna som var på taxinge helgen som gick. och den kom i en fin brun papperspåse. med namnet stämplat på påsen. hon som gjort den äger ett gods och jobbar med lergods. så smart. godsägare. önskar att jag kom på ett sånt fiffigt namn.
this wont translate well. its about a very clever company name. like womb being life mother.

söndag 8 november 2009

handgjorda trådknappar. vadstenaknappar. n:o 4. en gåva från en fantastisk vän.

handmade threadbuttons.

måndag 2 november 2009

björnen sover

på onsdag är det halloweenfest på förskolan. så idag blev jag väldigt stressad över vad mini skulle vara. var på väg hem och stod och velade på odenplan. skulle jag gå till dollys och köpa tyg eller inte. men så gjorde jag det. och tur var väl det. för nu har mini små pälsiga björnbyxor att ha på onsdag. med svans. hon ska vara björn. en brun tröja till så är hon färdig.

man kan tycka att öron hade varit en bra idé. men se det går inte. mini har inget på huvudet. bara vanliga mössor. men inget sånt där konstigt som diadem och öron. men jag tycker att hon blev fantastiskt söt ändå. liten björn.
made bear pants for minis halloween party at nursery. they even have a tail.

söndag 1 november 2009

by day
by night
lite dåligt samvete har jag. men jag var så trött på blommorna som bara blivit större och större och som tog mer och mer plats. utan att var särskilt fina längre. så idag övertogs deras plats i fönstret av våra fotoalbum och mina bästa böcker. lätta att komma åt precis innan man ska somna. perfekt.

plants out. albums and favourite books in.