tisdag 17 januari 2012

lillasyster viola

nu är hon här. lilla viola. 3510 gram och 53 cm.

she has arrived. viola. 3510 gram and 53 cm.

måndag 2 januari 2012

blöjpåse/diaper case

nyår har passerat och än så länge ser vi ingen bebis i sikte. så vi fortsätter att pyssla på här hemma. mini är hemma med mig. hon har jullov i två veckor. så idag har vi gjort födelsedagskort till gammelfaster. en liten bok till farmorsmor. sen har vi spelat spel. klippt. klistrat. och badat. och inatt ska mini sova hos en kompis själv för första gången. spännande att se hur det går.

hur som helst. vi har ingen skötväska. vi klarade oss finfint utan förra gången så vi får se om det går lika bra den här gången. igår gjorde jag en liten blöjpåse. fick inspiration från ashley. men justerade lite som jag ville. som vanligt. blev inte perfekt men alldeles tillräckligt bra.
still no baby in sight. so we continue to create. yesterday i made a diaper case with some inspiration from ashley. and today weve made birthday cards little books and lots more. im not getting stressed just yet. i still have two days to go til due date. mini was 8 days late so well just have to wait and see when this one wants to show up.