torsdag 7 augusti 2008

galen bebis

bebis har blivit en annan person den senaste veckan. hon fräser och skakar på huvudet åt det mesta. dessutom har hon börjat klättra. är det inte uppå toaletten så är det på gunghästen eller hennes bil. och finns inte de till hands kan man ju alltid använda lådorna i köket som klätterställning. absolut livsfarligt. men än så länge har det gått bra. bara en liten fläskläpp. med vad gör man. helst vill jag bara skratta för hon är ju ganska söt men det känns inte särskilt konstruktivt i längden. några tips?

vi gjorde en långweekend helgen som var. väldigt mysigt. först linköping sen ödeshög och åsa. sen göteborg och sist lidköping. det gick väldigt bra att åka bil med bebis. vi tajmade hennes sov väldigt bra. och i göteborg var det fest. där bor hennes första bästis. de är så jämna i både humör och utveckling att det är en ren fröjd att se dom tillsammans. bebis var arg när vi kom hem. vem skulle hon nu leka med. bara oss. så tråkigt.

nu är jag på gardinjakt. vill ha ett par röda med vita prickar till bebis rum men de enda jag hittar kostar multum. inte kul. jag förtsätter leta.

på måndag börjar jag jobba. men vet inte med vad. väldigt spännande och lite läskigt också så klart. vi får se.

baby has changed this last week. she sputter and shakes her head at almost everything. and shes climbing everything. from the toilet to her rocking horse to the kitchen cupboards. very dangerous. and all i want to do is giggle but that doesnt feel very productive for the long haul.

weve been for a long weekend brake to see friends. we stayed in gothenburg with babys best friend and they had so much fun. you could tell they really enjoy eachothers company.

now im on a curtain hunt for babys room. red ones with white dots.

monday i go back to work. dont know with what yet. very exiting and also a bit scary. well see.

Inga kommentarer: