torsdag 19 februari 2009

ikväll skulle jag sy ett linne till mini. men maskinen ville inte. så jag gav upp efter bara två försök. och det säger inte lite. för har jag väl bestämt mig för nåt då är det så. och då får det ta tid. trots att jag egentligen mest är känd för mitt dåliga tålamod. men inte när det gäller mina projekt.

men jag är för trött. hela situationen som är just nu tar alldeles för mycket energi. jag sover dåligt på nätterna och stressar mig genom dagarna.

imorgon är det dagen d för maken. då fattar de beslut om han får bli en av 12. om det blir så innebär det förmodligen en flytt 60 mil söderut. och inom en väldigt snar framtid.

och sen började jag bläddra i gamla bilder och då fick jag lite krupp. det går så fort! alldeles nyss var hon en liten bebis. nu ser hon att andra är bebisar - som är det - men hon är ett barn. älskade unge. visste inte att man kunde älska någon så hårt.

och sen har jag bestämt mig. jag lär mig aldrig någonting helt och fullt utan jag duttar med mindre saker. så nu har jag bestämt mig att jag ska lära mig en sak helt och hållet. har bara inte kommit på vad den saken är ännu. men tex med stickning. det längsta jag gått är att göra flätor. sen vågar jag mig inte på mönster för jag tycker det är så jobbigt att läsa mönster. men nåt sånt kanske. ett riktigt svårt stickmönster. så att jag sitter still. nej jag vet inte. får se vad det blir.

nu ska jag äta två bullar. för man kan inte äta en. sån är lagen.

1 kommentar:

Susanne sa...

Håller alla tummat jag har för att allt ska lösa sig på bästa sätt.

KRAM!