onsdag 26 januari 2011

här är det sjukt

hemma hos oss har sjukdomen nu huserat i två omgångar. först lite kräksjuka förra veckan. och nu galet hög feber. och när man sovit så mycket man kan sova så måste man ju hitta på nåt. i alla fall när man är tre. så igår började vi projekt nalle. mini ritade en nalle. med ögonfransar. första gången jag ser det på hennes bilder.
sedan valde hon ut tyg. först ett huvud. sedan en hals och sist en kjol. jag broderade dit mun och ögon. notera att det inte är öron som sitter på huvudet utan armar.
så här efteråt så inser jag att det hade varit finare att brodera detta på en tröja. så det får bli nästa projekt. men hon är nöjd. och det är huvudsaken.  

mini has been ill for nearly a week now. so yesterday she made a drawing of a teddy. and today we made it in the fabric shed chosen. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

men shit vilket jobb. jag hade typ aldrig blivit klar. eh... kanske för att jag hade insett mina begränsingar och aldrig gett mig in på det :) you know me...
resultatet är ju fab. big time.
ni är ett bra team ni två.
/frun

Fru Mju sa...

härligt! jag lägger ofta sexåringens teckningar åt sidan för projekt men har inte kommit mig för att börja på ännu :) och mysiga små pillermagneter så här i förkylningstider!

mary sa...

Fantastiskt!

Anonym sa...

tygtommys flickvän..