fredag 2 september 2011

morgonstund

har guld i mun. 

samtidigt som jag blir väldigt onödigt stressad på mina lämnadagar så är de de allra finaste. hon vill sitta bredvid mig nu. förut har hon suttit på kanten mellan oss men nu börjar vi göra oss redo för ankomsten av ett syskon. och då har hon valt att sitta bredvid mig. det kommer ut så mycket fint. och jag undrar hur jag någonsin ska kunna älska en annan person så mycket som jag älskar henne. och vad kommer den här nya personen att göra med vår relation. jag vill att den ska vara lika men anar att det är en omöjlighet.

så därför älskar jag mer än någonsin just nu. kramas och pussas och myser under täcket. bygger koja och försöker hänga med. för hon blir ju inte mindre. mitt första barn.

even though the mornings are stressful at times. it is the best part of day. eating breakfast and chatting away about life. and i am a wee bit worried about the addition of this new family memeber and what he or she will do to my relationship with my first born. 

so i show her more love than ever right now. 

2 kommentarer:

Mary sa...

Vad fint!! Nâgon sa att ju fler barn man har, desto större hjärta! Man älskar alla lika mycket, även om det är svârt att tänka sig i förväg... Det kommer att bli jättebra!! Jag längtar=)

jenni sa...

Hej! Det var ett tag sedan jag tittade in här och nu blir jag så glad när jag läser att du ska få barn! Stort grattis, det är verkligen fint! :)