fredag 26 september 2008

namnbyte

jag byter nu namn på bebis till mini. känns inte riktigt som att hon är en bebis längre. även om hon alltid kommer att vara min bebis. men nu är det mini som gäller. inte helt ok men jag kommer verkligen inte på något bättre. kan inte så gärna kalla henne barnet. alldeles för opersonligt.

hur som helst. jag håller på att bli galen. inreder minis rum och det blir bättre och bättre för var dag som går. MEN nu är jag på jakt efter en vit magnettavla. en sån ikea har haft. men hör och häpna den finns inte längre. jag skulle ha den i hennes höjd också skulle vi ha roliga magneter där som hon kunde leka med. ikea visar bara upp silver och svart. jag vill ha vit. så nu är jag arg. det är dumt.

men det är fredag och det är fint. riktigt finfint. vi ska läsa nu. maken lånade bok till mig. en överraskningsbok. jehåvasjäveln. hittills väldigt bra. och lite sorglig. innan det läste jag en sorts kärlek. väldigt sorglig. men bra. om vi inte ses - trevlig helg!

changing name on baby to mini . shes not really a baby anymore. although shell always be my baby girl.

anyway im going crazy. decorating minis room and its getting better and better but im stuck. i want a white magnetic board. and i want to get little magnets for her to play with. but ikea who used to have them in stock dont anymore. at least not on the net. only black and silver. and i want white. so im mad. its stupid.

but its friday and thats nice. real nice. were going to go to bed and read now. husband borrowed a book for me. a suprise book. jehåvasjäveln (jehova bastard). so far so good. and a bit sad. before that i read love life by ray kluun. so sad. but a good read. until next time. have a lovely week end.

1 kommentar:

Anonym sa...

vad är det du har kommit på att du vill göra???????????