tisdag 9 december 2008

vad saknas

om man erbjuder pepparkaksdeg kan man få mini att göra saker hon inte vill. som att tex prova en klänning OCH stå upp. det är stort det. men eftersom hon vet att man sitter när man äter så satte hon sig raskt ner för att få deg. så det var lite svårt ändå.men vad saknas. vill göra fickor men vet inte hur det ska se ut. har fastnat lite. den ska så klart sys upp och pressas och jag vet inte allt men ändå.

jag och maken har för ovana att säga f*ck när saker inte går som vi vill. maken har skärpt sig och säger det inte längre men jag kan inte sluta. och ikväll sa mini f*ck. eller en version av det. så nu måste jag verkligen sluta. riktigt dålig mamma.

och en bild på en halvfärdig katt. mönstret fick jag från nunu doll. som för övrigt gör väldigt konstiga dockor. jag förstorade mönstret till a3. blev bättre så. usch. jag är så trött på kvällarna nu för tiden att jag vet inte vad. jag blir stressad om jag inte kommer i säng vid nio. vilket jag aldrig gör. dumt att sätta en sådan gräns då. men sån är jag.

men nu ska jag lägga mig och läsa. sjön utan namn. den är bra.

xmas dress for mini is almost finished. just need a few more details. but what are they.

made a cat for mini. its going to be a xmas present. now it just needs eyes nose and mouth. seems like i have a lot of half finished projects going on.

me and husband tend to use the word f*ck when things dont go our way. and since we have some one that repeats our every last word thats not such a good thing. tonight she said it for the first time. and i really need to stop saying it. now.

and i am so tired these days. its dark when i go to work and then its dark again at two. i hardly ever see daylight. its real hard.

so now im off to bed to read a book.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Gud så sött! Och vilken smart tjej!!!

Anonym sa...

det saknas ingenting för världens finaste tjej bär upp vad som helst (men fickor vore nog lite kul)
hoppas vi ses på lördag, saknar er
love actually hör till julförberedelserna