måndag 6 juli 2009

kalas kalas kalas

här har vi kalas åt alla håll och kanter. riktigt trevligt minsann. och det bästa jag vet är att göra små kort och slå in paket. fast det här har maken slagit in. hoppas att det gick hem. när det landade i göteborg. sen var vi på ett vuxenkalas som även tillät barn. så fantastiskt trevligt. mitt i kalaset drog hela 30 personer iväg till en plaskdam för att bada en skvätt. sen kom spöregnet och då skyndade vi raskt hem till en massa goda amerikanska bakverk.maken och hans nya pappavän ska inte åka luftballong. däremot ska de på elitseriepremiär i höst. det är gott nog. hoppas vi.

sen sydde jag snabbt ihop ett par till köpenhamnsbyxor till mini. snart bär det av till varmare breddgrader och då är det alltid gott med ett par bomullsbyxor. nästan samma som i fjol.i övrigt är jag lite trött och lite blå. blå som i blue. men det är väl varje människas rättighet lite nu och lite då. vädret gör väl sitt också kan jag tänka.

har fortfarande inte börjar med att färdigställa de första delarna av mitt lilla projekt. men jag hoppas orka på semestern. då finns tid. om inte solen skiner för då är vi ute.


lots of birthdays.

2 kommentarer:

Anonym sa...

De gick absolut hem. Skruttis ville ha på sig dem genast, trots 30-grader varmt! Tack så hemskt mkt.

Kram Skruttis mamma

Anonym sa...

Så fina kort! Och fina byxor!