måndag 29 juni 2009

semester ett

orkar egentligen inte skriva. men ändå gör jag det. vi har haft en helt underbar vecka. sol varje dag.

kalaset blev så bra. alla hade det bra och maten blev god och trots att alla inte kände varandra sedan innan så blev det bra. vi har fina vänner vi.
sen var vi i dalarna. badade på en alldeles egen ö tre dagar på raken. åh vad det var ljuvligt. vi åkte på auktion också. men jag har nog aldrig någonsin varit på en sån dålig auktion. en stor besvikelse var det. synd. men det ges nog fler tillfällen i sommar.sedan var vi på bröllop. mini var med sin moster min faster och farmor. de hade det jättebra. och vi hade det fantastiskt bra. massor med underbara människor som bara var härliga. och så den fina bruden som är en gammal kär vän. och jag höll tal. det ni. det är inte illa det.men nu är jag tokallergisk. jag hatar gräs. jag vet att det är starkt men jag gör verkligen det. det bara rinner och rinner i näsan och jag blir arg. jättearg. så det så. men det är sol och det är bra. fast att jag jobbar igen.


the first holiday.

4 kommentarer:

Mary sa...

Âh vad fint det mâste ha varit!! Det är SÂ synd att vi inte kunde komma!!
fröken M

lyckoskatt sa...

ja, det var verkligen fantastiskt. solen sken från en klarblå himmel. de gifte sig på stranden. och hade en jättefin bröllopsfest i en loge. det kom till och med trumslagare från senegal till festen...

snart ses vi.

Susanne sa...

Vilken vacker brud! Och HEJA Dig som höll tal. Säker MYCKET uppskattat!

Anonym sa...

Så härliga bilder, det ser underbart ut att sitta i båten och känna vinden i håret! Imponerande att du höll tal!