söndag 6 september 2009

klänningen som fick ta tid

flera flera veckor har det tagit. först en provklänning för att känna vad som kunde förbättras. sedan den riktiga som arbetats med steg för steg. allt för att uppnå så bra resultat som möjligt. jag är väl inte helt hundra nöjd. men det blev bra. och den är fin till mina stövlar. så jag kan nästan låtsas att det är en höstklänning. trots att det nog mer är en klänning för sommaren. mönstret är simplicity 2591.

livet i övrigt är rörigt. eller snarare. det håller på att ta form. jag blev kontaktad om ett jobb. som sedan inte visade sig vara för mig. men nu ligger ett annat jobb och väntar. kanske på mig. eller på någon annan. men den här gången är jag förberedd. de ska inte lura mig in i något som inte är jag.

ångesten kryper fram ibland. men oftast minns jag hur man gör för att hindra den att ta plats. så nu önskar jag mig själv det bästa. vad det än är. den som lever får se. som farmor skulle säga.

new dress. and maybe a new job. life will guide me right.

6 kommentarer:

jennimami sa...

Jättefin klänning, gillar speciellt fickorna! Lade också märke till en annan sak på bilden; tapeten! Jag har sett den på tv och i inredningstidningar. Gillar den verkligen och den kunde kanske passa här nånstans. Vad är det för märke?

lyckoskatt sa...

tack!

tapeten är, om jag inte minns fel, en boråstapet. med josef frank tryck. finns flera olika och med svart bakgrund om man hellre vill det.

Anonym sa...

Gud så fin, och visst passar den nu i höst. Innan den riktigt ruskiga hösten börjat!

Fru Mju sa...

en helt UNDERBAR klänning!!! :)
Lycka till med jobbet. kram

Fru Mju sa...

tack för boktipset! jag har tittat lite på soulemamas andra bok och helt missat den här! hoppas du hittar massor av inspiration på resan! :)

Anonym sa...

Vilken fin klänning! du är så duktig! Tar du upp beställning?;-)

Kram Mrs maranello