torsdag 21 januari 2010

jag stickar

jag visste inte att jag kunde sticka så här jämnt. men det kan jag tydligen. och mönsterstickning till och med. det är ett långt projekt. och jag ska försöka låta stickningen vara arbetet. inte stressa tills det är färdigt. vi får se om jag klarar det.

blev erbjuden ett jobb igår. ett jobb som jag verkligen vill ha. men villkoren är så konstiga att det bara inte går. och det känns så fel. jag som ofta är missnöjd med min situation. och som längtar efter något annat. som kan se det där som är bra. men inte fånga det.

jag önskar att jag vågade mer. vågade vara mer fri. vågade lyssna till mig själv. till mina behov. mer än att leva upp till samhällets krav. samhället som jag ju är en del av. och upprätthåller genom att maka in mig i mallen av hur det ska vara.

jag vill våga mer. lita till mig själv.

im knitting regular knitting. and im making it work. this time around ill try not to stress it.

was offered a job yesterday. a job i really want. but the conditions are too odd. and it feels wrong. as im not happy as is.

i wish i was more free. wish i dared to listen to my heart. for once.

1 kommentar:

Fru Mju sa...

åh, jag förstår vad du menar för jag har lite samma dilemma. jag borde gå tillbaka till jobbet men jag bara vill inte. för en tid sen fanns en chansning som jag bara inte vågade ta och jag grämer mig verkligen över det för vem vet, det hade kanske varit en dröm i uppfyllelse bara jag vågat tro och satsa. jag har lovat mig själv bloi bättre på den biten.
kram