lördag 2 januari 2010

tvåändstickade vantar - par 3

så var de äntligen färdiga. ena vanten var klar i somras. den andra har legat i min stickpåse halvfärdig i flera månader. men nu finns ett par. en stor anledning till den långa pausen var att maken sa att mini inte får använda såna där vantar. de är ju för fina och kan bli förstörda. vad är det då för vits att sticka. jaja nu används dom. i all fall hemma. och jag har rätt att ge mig på ett nytt projekt. vill göra minis rum roligare. funderar på marmoleum golv i olika färger. får se om jag får igenom det. och sen vill jag göra blommor på väggen men det kanske är överkurs.

det har varit så skönt att vara ledig. länge. och en hel dag kvar. våren bara måste bli bättre jobbmässigt. och en operation stundar. men det blir bra. har gjort det förr så inget som skrämmer. inte så värst mycket i alla fall.

sov gott.

finally finished these mittens that have been left in my knitting bag for over 5 months. plan to make minis room more fun. see if i can get it approved by the chief.

xmas holiday has been good. now i just need to sort the job situation.

sleep tight.

1 kommentar:

Jennimami sa...

Jag var tvungen att googla lite för att fatta vad tvåändsstickning är för något. Tänkte att man på något sätt stickar från två ändor samtidigt, men nu förstår jag vad det går ut på. :-) Stickade yllevantar är det varmaste man kan ha på sig. Det enda som funkat för oss här i - 20 graders kyla! Nu vill sonen BARA ha sina yllevantar och mamma är glad för det. :-)