söndag 8 augusti 2010

från stockholmsvitt till skylight no 205

det helvita hemmet har fått ett blått rum. och färgen är fantastisk. en granne berättade om engelska farrow and ball och jag blev kär. färgerna är fantastiska och deras hemsida likaså. med varje färg man väljer har de förslag på andra färger som passar. så fint.

nu väntar jag bara på att färgen på listerna ska torka. så att vi kan flytta in igen. och vårt hem blir normalt igen. jag är inte känd för att trivas i röra. och just nu har vi kaos. men snart är ordningen återställd.

och imorgon börjar allvaret igen. vi har haft fem härliga veckor tillsammans. en i dalarna två på bilresa till normandie och två i stockholm. känns snopet att det är slut. men jag har mycket att tänka tillbaka på när höstmörkret börjar ta plats.

our all white home has been honoured with a blue room. a neighbour told me about farrow and ball and i fell in love immediately. their webpage is brilliant.

just waiting for the paint to dry. need to get out of the chaos this renovation has caused our home.

and tomorrow its time to get back to work. after five whole weeks with my family. i feel blessed. so many nice memories from this summer to look back upon.

5 kommentarer:

Elisabeth sa...

Fint rum till en mycket fin familj. Härligt tycker jag. Kram

Fru Mju sa...

färgen påminner mig om ett rum i min morfars sommarstuga. jättemysig!

Anonym sa...

väldigt fint! hoppas vi får se det live snart! kanske får ses efter berlin.p+k s och i

Anonym sa...

Dina länkar funkar inte, men jag hittade dit ändå...å så mycket fint!
Hoppas även allvaret blir härligt :)

lyckoskatt sa...

soffy - vad knasigt. jag har försökt att fixa länkarna tre gånger men de vill inte. men tur att du hittade ändå. visst är det en fin sida.