måndag 16 augusti 2010

helgmys

helg. jag älskar helg. särskilt långa såna. såna som börjar redan på torsdagskväll. den här helgen var en sån. den var extra välkommen efter att ha jobbat första veckan efter semestern.
hon som är tre och lever med siffran tre var trött och väldigt stingslig. det här med förskola efter sex veckors ledighet var väl inte bara smidigt. men vi hade det bra ändå. badade två av dagarna. sedan var vi på rosenhill på söndagen. och bara tog det lugnt. det var skönt.
vi har en liten konstnär här hemma. när hon inte gör pärlplattor ritar hon. och hon ritar så fantastiskt fint. i helgen ritade hon solar. med ögon. för en sån finns det på thorildsplansstation. som vi passerar på vägen in till stan. de skulle inte vara gula. bara lila.

weekends. i love them. time for long breakfasts. time to go swimming. time to draw little suns with eyes. we have a little creative thing in our home. i love it. i love that she loves using her hands. i want to have time for more and more. just watching her is a blessing. all on its own.

Inga kommentarer: