torsdag 13 mars 2008

att resa eller inte resa


vi funderar just nu fram och tillbaka på om vi ska åka till england i maj. den oekonomiska sidan av mig säger res. den andra tvekar.

jag bodde där i en massa år för ännu massa mer år sen. och sedan dess längtar jag tillbaka. minst en gång om året. och då säger maken att vi ska åka. och det brukar vi göra. men nu har vi bebis. och vi ska resa till mallorca med familjen i mitten av juni. är det dumt att åka till england också.

vi har fortfarande inte flygit med bebis. och det har vi sagt att vi bör göra innan mallorca. och jag längtar dit. lite hem. på något sätt. men det finns också en hel drös med saker som vi borde köpa här hemma. pengar växer ju inte på träd när man är föräldraledig. det är synd. hur ska vi göra.

2 kommentarer:

Mannagryn sa...

Åk! England är ju så trevligt särskilt så här års. Men även om ni inte åker oroa er inte om flygresan till Mallorca det går säkert jätte bra. Noah har fluggit många gånger och det har aldrig varit några problem. Lycka till!

lyckoskatt sa...

vi hoppas att bebis är som noah. hon brukar vara ganska lätt så det ska nog funka. men ett litet mammahjärta fladdrar ändå till av oro ibland.