måndag 6 september 2010

loppisfynd

jag kan tyvärr inte skryta med att jag är en loppistjej. jag imponeras ständigt av alla andra som gör en hel massa fynd. men själv orkar jag inte riktigt. jag är lite för lat för att se igenom allt krafs och hitta det där fantastiskt fina.
men en vän drog med oss på en stor loppis. och där hittade vi hunden med stort H. svansen vickar när han går. eller rullar fram.
och när vi väl var där så hittade jag pussel och lite annat. bland annat det här spelet. eller vad man ska kalla det. det är små kort med en bild och ett ord. och sedan en massa bokstäver för att skriva ordet. och det är ju alldeles perfekt. för mini är inne i en djup bokstavsfas. den har pågått sedan i våras men har helt klart intensifierats under sommarmånaderna. så nu skriver vi sol kaka paraply och annat skoj. och hon ser själv på vilket ord bokstäverna formar. så piffigt.

så nu ska jag ut på loppis. och leta fler spel och pussel.

im not known for my thriftshopping skills. im a bit too lazy to do great finds. but a few weekends ago a friend took us to a big car boot sale in the country. and i found this lovely dog and a jigsaw and a letter game. brilliant for mini who is getting more and more interested in using letters. so now i need to do some more finds.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så fina fynd! Det är just sånt som är bra att köpa på loppis för det kostar nästan inget. Och så kul att hon börjat intressera sig för bokstäver!