lördag 11 september 2010

prioritera mig själv

i förrgår fattade jag ett beslut. så nu har jag en paus från jobbet. till att börja med i två veckor. sedan får vi se. det skrämmer skiten ur mig. och stressar mig något vansinnigt. samtidigt som jag är enormt lättad.

jobbet har tagit all min energi. utan att ge mig något tillbaka. jag är alltid för lojal. för effektiv. för social. för hjälpsam. för mycket helt enkelt. och nu har jag varit för mycket för länge. och nu orkar jag inte mer.

så nu går jag in i pausläge. förhoppningen är att jag ska orkar tänka framåt. på vad jag vill göra. egentligen.

sedan vi målade om sovrummet har jag en ny arbetsplats. och den är vid fönstret. och just nu kan jag se löven skifta färg. vi går mot höst. viloläge.

ive finally stood up for myself. put my foot down. so now im going to have some time off work. to find me again.

and ill be sitting at my new space. in front of the window. looking out at the trees. that are slowly shifting colour to prepare for autumn.

2 kommentarer:

Fru Mju sa...

det är skönt att kunna trycka på paus. gå i viloläge, vilket fint och passande uttryck! hoppas tankarna klarnar så du hittar den rätta lösningen för dig. kram

Anonym sa...

Bra gjort! Ibland måste man göra så, du kommer inte ångra dig. Ett arbete måste ge energi tillbaka, annars är det inget att ha. Tack för dina fina ord hos mig, KRAM!