tisdag 1 april 2008

tisdagstrött


idag gick jag och bebis med våra vänner på en långpromenad. kändes som att det blev djurgården runt. fast det är inte riktigt sant. men vi stannade till för en lunch på rosendal. det var mysigt.

annars har jag sytorka för tillfället. jag tittar på alla andras fina kreationer. blir lite sugen. men inte tillräckligt för att ta tag i det.

jag är nog lite trött överlag. vi vande oss vid att vara själva i alla de där veckorna. så nu när vi gör saker i princip varje dag blir vi jättetrötta. och det gäller även bebis. hon somnade innan hon druckit färdigt sin välling. och trots att maken försökte väcka henne gick det bara inte.

och hon klappar händerna på riktigt nu. flera gånger i rad. jättefint. och hon tog ett smygsteg igår. inte ett riktigt men ett försök till ett första steg. hon är fortfarande lite för feg. men hon kan stå ganska länge själv nu. tills hon inser att det är det hon gör. då sätter hon sig raskt.

2 kommentarer:

Lilla hund sa...

Tack för din snälla kommentar i min gästbok! Det värmer så skönt i hjärtat att höra att någon gillar det man gör. Ibland går försäljningen lite segt, och då tappar man så lätt tron på sig själv!

Kram från Tea

Karolina.http://esterochkonrad.blogg.se/ sa...

Hej...hittade hit på lite olika vägar. Blev bara så förtjust i lilla angora mössan som bebben har. Mina småsyskon...som är tvillingar hade sådana på 70 talet alldeles ulliga och fjuniga...jättefin! /Karolina