söndag 23 november 2008

ledig varannan fredag

så har jag gråtit färdigt. för denna gång. helgen har varit fantastisk. från och med nu är jag ledig varannan fredag. och det är underbart.jag började min helg med att åka på taxinge slotts julmarknad. vi gör det varje år min vän från universitetet och jag. trots att vi nu har gått där i säkert fyra fem år hittar vi alltid något nytt att shoppa. i år köpte jag en fin handsnidad trägaffel och en sked. och ett par mohairraggisar. väldigt sköna.sedan på kvällen kom våra vänner från göteborg hit. de har varit här tills nu och vi har haft det så gött som hon skulle säga. så mysigt. våra minisar leker så bra ihop. det är 10 dagar mellan dem och de är jämna i utvecklingen vilket innebär att de kan leka på lika villkor. så kul. vi har varit ute i snön. för det kom en hel massa till oss i stockholm i helgen. vi har bakat. vi har surrat och vi har sovit och jag har stickat - färdigt benvärmarna - och sen har vi ätit och myst en hel massa. men oj vad jag saknar det redan. men sån är jag. gråter alltid när jag måste lämna. att lämna vänner är det absolut värsta jag vet. men vi har haft det bra och jag får njuta av minnet. och se fram emot nästa gång. tack för att ni kom och lyste upp vår tillvaro.from now on i have every other friday off. it feels great.

i started off with a day at a xmas fair at taxinge slott. me and my good friend from uni. weve been there for the past four to five years but we still find new treasures every year. lovely.

and friday night our good friends from gothenburg came to visit. theyve been with us until now and i miss them alreday. our girls are born ten days apart which means they play very well together. weve been out in the snow. weve been baking eating talking playing and just having a great time. and i always cry when friends leave. in fact its the worst thing i know to say good bye. but ill live on the memories of a great week-end. for a long time to come. and look foreward til next time.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka söta tjejer!!

tack för en trevlig dag tillsammans!

Varma kramar
Mrs Maranello

Susanne sa...

Vilka fina bilder och vilken härlig helg! GRATTIS till den! :-)

Och tack snälla Du som skriver så fina saker om mig. Jag blir helt glad!

Anonym sa...

Vi längtar tillbaka till Stockholm. Håller verkligen med, vilken mysig helg vi hade.
Skruttans mamma