torsdag 4 juni 2009

kalas

det regnar. och jag har varit sjuk. feber och magsjuka. men nu mår jag bättre. är bara lite trött fortfarande. det var mysigt att få kramar från mini som säger. mamma inte suk. mamma gad. mamma är inte sjuk. mamma är glad.

snart är det kalas. 2 och 32 år fyller vi. det är stort. vi har gjort inbjudningskort. de ska vi skicka ut snart. och häromdagen gjorde jag små shorts till mini. dock är det helt hopplöst att få henne på bild. hon är aldrig stilla.

och jag bävar inför dagis. det börjar i augusti. varför är jag en sån mesig mamma. hon kommer säkert lära sig en massa bra saker. men jag tycker inte om de stora barnen. stora barn är ofta snåla. de slåss och knuffas. eller så var det i alla fall på min tid. och så kanske det inte är längre.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Du ska inte vara så orolig. Mini är en tuff tjej, hon kommer garanterat klara sig i småbarnsdjungeln! Det är skinn på näsan på henne! :)

Skruttis mamma

Mary sa...

Det tror jag med. Hoppas att du mâr bättre och att coachingen gâr bra!
Men... Det verkar som om du skriver mindre sällan!!

Kram Bärta

lyckoskatt sa...

tack fina skruttmamma och bärta. peppning behövs.

ja, det har varit lite mycket annat på slutet. men nu ska jag skärpa mig igen.

kram

Fru Mju sa...

åh, en sån hönsmamma är jag också. äldsta höll vi hemma tills han fyllde 3 och är nog fortfarande lite överbeskyddande när det gäller honom.
men det HAR gått bra, några stötar får de ju sig men så är ju verkligheten.
till hösten börjar vår tvååring (han kommer ju vara 2½ då) i dagis och det är vi däremot inte alls nervösa inför för han är av tuffare virke och det är en liten avdelning.
Lycka till!
kram