tisdag 22 januari 2008

snö

snön kom ändå. så mössan kommer nog inte att vara helt fel ändå. hoppas att hon gillar den. hon har sagt att rött är en bra färg och den här mössan blir verkligen röd. har kommit en bit på väg nu.idag promenerade jag och vännen in till odenplan. vi åt lunch på blåbär. det har jag inte gjort sedan innan bebis kom. och det gick bra. så mysigt och framför allt gott. sen att man tar upp de vanliga människornas platser det är väl bara sånt som blir. men jag tycker verkligen att det är jättejobbigt med folk som tittar surt. varför är det ok att racka ner på en hel mammakår när det finns så många andra människor som är mer jobbiga och i vägen. det är något att fundera på. men förmodligen är det lätt att klaga på mammor för de står ju ut lite mer med sina stora vagnar. hur som helst var det mysigt.

ikväll var vi hemma hos bästa vännen som fyller år idag. hon ville inte fira, bara 32 och allt. men sen blev vi några stycken i alla fall. hon bjöd på klassikern kladdkaka. oj vad gott det var. med gammal hederlig gb gräddglass i pappersförpackning. mums.

nu är det snart dags att sova igen. dagarna bara försvinner. men det är bra dagar. idag har bebis verkligen lärt sig att sätta sig upp från att ligga på mage. det ni. det är stort.

Inga kommentarer: