söndag 11 maj 2008

dag ett - projekt luktärt


mitt hundrade inlägg. inte illa. tiden har susat de senaste veckorna. vädret har varit underbart och varje ledig stund har spenderats utomhus. inte många sekunder framför datorn.

i veckan fick jag en mammaväns överblivna luktärtsfrön. hittade en fin beskrivning över hur man gör krukor i tidningpapper hos parkettodlaren. och nu står de i fönstret och väntar på att komma upp. hoppas jag.

två mammavänner har lämnat och flyttat. det är tomt. men har ändå gått bättre än väntat. fast häromdagen såg jag en svart vagn och en turkos fleece och jag stannade till. kunde det vara hon. så klart inte. hon bor ju i göteborg. sorg. och telefon är inte samma som verklighet. vi har ju aldrig haft en telefonrelation. vi har umgåtts på riktigt. men i sommar ses vi igen.

känner av min cysta. jobbigt. den har jag kunnat trycka undan väldigt länge nu och det har varit så skönt. men när den väl gör sig påmind strömmar tankarna. vill inte medicinera. opereras hellre.

nu ska vi ut i värmen igen. synd att man inte får klaga. för det är många projekt som ligger och väntar och det går inte när solen skiner som aldrig förr utanför fönstret.

3 kommentarer:

Anonym sa...

jag har mailat dig om blommig klänning. har det kommit fram?
/Ida på Nusse

Cox sa...

Vilka fina bilder och kläder och bebis och allt! Jag borde plåta mer och lägga ut, men jag är så hemlig (jag vet inte ens hur man lägger in bilder i ett inlägg!!).
Har inte läst alla inlägg, men hunnit kolla igenom lite. Tänker på dig. Har själv tagit bort inlägget om magnetröntgen från min blogg (om du undrar var det tog vägen). Det var min man som skrev det, han har efter det fått diagnosen MS. Det kommer in mer svåra saker i livet ju äldre man blir, men också bra saker.
Följer dig nu.

lyckoskatt sa...

ja jag undrade vart det hade tagit vägen. usch vad jobbigt. man blir faktiskt alldeles matt av allt det jobbiga ibland. då är det skönt att drömma sig bort i blogvärlden och titta på fina saker. eller läsa om andra.

men du har ju bilder i dina inlägg. fast det kanske inte är egna?

cox - min fina blogvän.