lördag 17 maj 2008

dag sju - projekt luktärt


luktärtsprojektet är riktigt trevligt. efter bara några dagar stack den första ärten upp. sen hände inget på några dagar och nu är det helt plötsligt 17 små stänglar. väldigt fina. jag hoppas att de överlever.

bebis har tredagarsfeber. det har varit väldigt jobbigt. hon har varit sjuk i nästan fyra veckor med hosta och förkylning och när maken åkte bort passade hon på att komma upp i över 40 graders feber. och när febern äntligen lagt sig kom det en hel drös med prickar över hela kroppen. jag fick panik och trodde det var mässling. jag är evigt tacksam till den snälla sjuksköterskan som kom hem och tittade på bebis och sa att det bara var tredagarsfebern. de ville inte ha prickar på vårdcentralen.

bebis är fortfarande väldigt mammaklänging men nu äter hon lite igen. det är bra. men hon har inte samma finess när hon går längre. kan ha att göra med att hon i princip sov bort tre hela dagar.

idag ska vi måla bebis skåp som vi hittade på blocket. ska bli väldigt spännande. det ska bli vitt. vi får se om det blir bra. hoppas det.

Inga kommentarer: