tisdag 17 mars 2009

att riva upp

usch vad jobbigt det är när man stickat färdigt en basker och inser att den är nästan dubbelt så stor som huvudets omkrets. och usch vad ännu jobbigare det är när man stickar om och tar in och det blir bra och man inte känner sig fin i den. så jobbigt att man nästan svimmar. men ibland måste man riva upp. starta om.

maken har gått vidare. nu är det bra medicinsk undersökning kvar. sen så. ja vad som händer sen det vet vi inte. vi kan hamna i skåne eller kanske till och med helsinki. konstigt är vad det är. och inte känns det som att vi vet mer nu fast att vi fått ett positivt besked.

idag var vi på dagisintervju i en och en halv timme. det är dags i höst. på den förra intervjun vi var på var de mer intresserade av vad vi jobbade med än vad vi hade för frågor om dagiset. eller förlåt. förskolan. så idag när föreståndaren pratade på om hur de tänkte och vad vi undrade om i över en och en halv timme så kändes det bra. riktigt bra. dessutom kommer föreståndaren från övik. det måste väl vara ett bra tecken.
vi hade en dalahelg i helgen. vi hälsade på hästarna minst en gång om dagen. mini vet nu skillnad på häst och dalahäst. och kan dessutom säga dalahäst. och moped och skoter. det mesta med motor intresserar. hennes uttal av moped går inte av för hackor. fokus på e och det låter som att det nästan är tre e i moped. just det.

1 kommentar:

Anonym sa...

oj så spännande att han gått vidare! Jag håller tummarna, skåne är ju bra närmre. Skruttis kan säga mblans och kopter, gissa vad det betyder! Sköt om er.