söndag 5 oktober 2008

en blå klänning till

den senaste veckan passerade i en hiskelig fart. helgen har varit fantastisk. och nu sitter jag här igen. försöker att inte fundera ihjäl mig.

har sytt en klänning till mig själv. det är ett built by wendy mönster. ska ha på mig den några gånger och sedan bestämma mig för ärmen. inte helt säker på att det är jag. men jag ska känna på det också får vi se var jag landar.

var med vännen på jill johnson i fredags. helt otippat men ack så bra. vi satt och såg rakt in i orkestern. så roligt har jag inte haft på länge. det finns en person vars uppgift det är att skaka ett sånt där ägg. otroligt. och väldigt underhållande. det hade nog inte spelat någon roll vem som stod längst fram. jag hade underhållning ändå.

det var också mysigt att få vara med bara vännen. jag och maken har äntligen vågat släppa taget och leva lite själva. strumpan har ju tagit sitt det senaste året om man säger som så. men nu är vi med igen. och det känns kul. riktigt kul.

this last week passed in high speed. and the week-ends been fantastic. and im back here again. trying not to spend to much time wondering.

made myself a dress this week-end. a built by wendy pattern. not to sure about the sleeves. but ill wear it a few times and see how it feels. if its not good ill change them.

went to a concert at berwaldhallen with my friend on friday. so nice to be out again. on my own. strumpan has taken a lot of our time this past year. and it was good to be out with a close friend again. real good.

2 kommentarer:

Susanne sa...

Men jösse svilken fin klänning! Jag skulle ge vad som helst för en sån! Helt otroligt fin! Finns det såna mönster att köpa? PRECIS min stil och smak!!!

En sån klänning har jag letat efter i affärerna, men hittar jag någon då? Nä!

Heja Dig!

lyckoskatt sa...

åh tycker du!! min värsta ångest är att det bara ska vara jag som tycker att det jag gör eller har på mig är fint. vilket är fånigt och dumt. det borde ju räcka att jag tycker det är fint. punkt.

hur som helst. jag har köpt mönstret på www.simplicitynewlook.com och det är built by wendy 3835. det kom hem ganska snabbt om jag inte minns helt fel. det är tre klänningar i en. du kan titta längre ner på min blog så hittar du fler modeller från samma mönster. väldigt bra. tycker jag.
lycka till!