torsdag 16 oktober 2008

ny kamera

hurra. vi ska få en ny kamera. eller vi ska få låna. så länge vi bara vill. svärfar har hittat en ny kamera han vill ha. vilket innebär att vi kommer att få en digital systemkamera. hurra hurra hurra. som jag har suktat och tittat och suktat igen. och tyckt att det bara är för dyrt. samtidigt som jag tänkt att det är vansinnigt att ha en halvbra kompakt kamera. men snart snart är den vår.

i morse när jag gick till jobbet var det så fasligt vackert i trappan ner till tunnelbanan. alldeles täckt med löv i gult och orange. tänkte att jag kunde ta en bild med mobilen och föreviga. gick väl så där. vet inte riktigt vad det ser ut som. inte ser det ut som vad det var i alla fall. och det var vackert.

yippe. were getting a new camera. father in law is getting a new one and we get to borrow his old one. for as long as we want. isnt that great.

this morning on my way to work the steps looked more lovely than ever. filled with yellow and orange leaves. tried to capture it with my mobile. failed miserably.

Inga kommentarer: