tisdag 13 januari 2009

du är fullkomlig

tack fantastiska susanne under solen. här har vi haft en skön kväll. gardell har pratat på datorn och vi har löst korsord och sytt. så bra.

jag är lite trött på jobbet. fortfarande. det är inte bra att vara ledig så länge. man kommer liksom på hur trevligt det är att vara hemma. att ha en massa tid över för både familj och pyssel. det är dåligt att komma på det. för då vill man ju bara ha mer av det. en massa mer. och det är ju inte helt enkelt att lösa det. ganska svårt faktiskt. om man inte är miljonär då. och det är inte jag. trisslotterna jag fick i julklapp gav bara en vinst på 50 kronor och det kommer man inte långt med nu för tiden. tyvärr.

men jonas han är bra han. han säger så bra saker. jag skulle önska att han pratade med mig en liten stund varje kväll. sa sina smarta saker. och sina roliga saker när jag behövde det. jag måste nog lyssna en gång till för att förstå.

du är fullkomlig.

1 kommentar:

Susanne sa...

Gulliga Du. Tack!

Ja, Jonas han kan han!

Nä, den här stormen är Gudrun på riktigt. Även fast det var jul och nyårsledighet just. Men det går väl över. Till slut.