lördag 10 januari 2009

litet blir stort

den här gången tänkte jag vara lite smart och börja litet. eller jag försökte tänka så. men det gick väl som vanligt så där. en grytlapp blev ett täcke. som inte är helt färdigt men nästan. och jag har använt den fina snedslån. som min fina syster trodde att man använde som hylldekoration.jag vill verkligen inte jobba just nu. det var så skönt att vara ledig och att bara få vara med familjen. att skrutta runt och göra lite vad man kände för. ibland är vardagen tung och jag undrar om inte den här veckan var jobbigast. trots sina ynka 3,5 dagar. sen har min bästa kollega varit sjuk också. och sånt är ju alltid tråkigt. vi är två tjejer på en avdelning med nio killar. det är konstigt men det blir verkligen en helt annan jargong då. lite spännande faktiskt. hur det där funkar. vi har börjat med albumet igen. vi är bara 1 år och 3 månader efter. känns väl så där. men ikväll ska vi sätta in alla bilder. hjälp vad tiden gått. hon har blivit så stor. lilla lilla mini. det är helt fantastiskt. hon sätter ihop små meningar. den senaste. tack tonten gocka mjau. som betyder tack tomten för dockan och katten jag fick i julklapp. underbart.

tried to be smart an start small. but small isnt my cup of tea. a pot-holder turned into a quilt. and i got to use my bias tape as well. im quite pleased with it as its my first attempt.

i really dont feel like working at the moment. the holiday was so nice and long. and i adjusted to a life were i did whatever i pleased.

were doing the album at the moment. mini has grown so much in the last year and a half. obviousely. her latest sentece is thank santa goll miau. thanks santa for the doll and cat i got for xmas. gourgeous.

4 kommentarer:

Fru Mju sa...

ett år och tre månader är en lång men överkomlig tid, här ligger vi fyra ÅR på efterkälken! det känns helt hopplöst och jag har ingen aning om NÄR jag ska komma ikapp. borde ta ett halvår i taget bara och se till att få det gjort..

Ida sa...

tack för att du outar min okunskap som min skvallrige man berättat för dig...

du är så bra! jag skryter för alla om hur fina saker du gör. och zeb pratade om mini hela kvällen igår med vännerna haha

kram

jennimami sa...

Det är väl ganska sällan som det blir den vägen att en grytlapp blir ett täcke? ;) Det blev jättefint! Snyggt med egen snedslå. Har aldrig sett en sådan apparat tidigare, de kan ju inte vara så dyra heller?

Vi ligger också verkligen efter med fotoalbum åt sonen. Har inte fått in en endaste bild ännu trots att vi framkallat foton och köpt album. Borde ta tag i saken :)

lyckoskatt sa...

fru mju - det handlar om ett extremt viljebeslut. som helst inte ska tas när man är trött och inte sovit på ett tag. jag tycker du ska vänta ett tag till. faktiskt.

ida - förlåt. men jag tyckte verkligen att det var så fint sagt av dig. och det är nästan bara du som kan säga något sådant. puss

jennimami - den där lilla apparaten kan man köpa på stof och stil som också har en massa fina tyger ibland.

och nej, det borde ju ha varit täcke till grytlapp. men varför inte slå på stort på en gång...