lördag 31 januari 2009

samma fast nytt

vi har inte varit särskilt förtjust i vårt badrum sedan vi flyttade in för över tre år sedan. men vi har inte haft råd att kakla om. däremot har vi funderat på sån där kakeldekor men tänkt att det är för svårt. jo pyttsan. det tog totalt några timmar. vips hade vi ett nytt badrum. och det bästa av allt är att ingen märker att vi gjort nåt. det kan ju i och för sig tolkas på två sätt. att vi är fåniga och gjort det i onödan eller att vi gjort ett sånt fantastiskt jobb att man tror att det alltid sett ut så. jag väljer det sista alternativet.
före

efter
och ja. det ligger en blöja ovanpå papperskorgen.

för övrigt har jag inte orkat ta tag i mitt tänkande. i alla fall inte på riktigt. jag vet att jag måste göra något annat. bara inte vad. jag vill använda mig själv på bästa sätt. inte slösa bort mig på någon som inte ens uppskattar mig. och då pratar jag inte om maken. eller mini heller för den delen. jag pratar om den plats jag spenderar större delen av min tid.

vi väntar med spänning på besked från makens skola. i slutet på februari får vi svar. eller han får svar. vi andra två hänger med på köpet. bara en hel månad kvar. hjälp. vad månde det bliva.

jag har hunnit sy en kjol till mig och ett par byxor till mini också.weve put up tile decor in our bathroom. so now its white with yellow floors rather than white with a terracotta border and yellow floors. we like it a lot.

im trying to figure out what to do with my life. have heard that a lot of women in my age go through this kind of crisis. i just need to figure out what i want. hopefully ill have an answer soon enough.

1 kommentar:

Mary sa...

Jag tycker det är MYCKET finare nu. Det gjorde ni bra!
Kram Mary